Комплексна приправа "Салямі Ландіегер"

Смакоароматичні суміші, приправи
Артикул: 1716 Наявність: Немає в наявності Бренд: Ковбасна Справа Відгуки (0) / Смакоароматичні суміші, приправи
  • Оберіть фасування:
Замовити у Viber Замовити у Telegram

Доставка по УкраїніОформляйте замовлення на сайті та отримайте у найближчому відділенні

Найкраща цінаНайкраще співвідношення ціна / кількість / якість, постійні знижки та акції

Вигідні умовиВигідні умови оплати та доставки, сплачуй онлайн та забирай в магазині

Консультація менеджера

Напишіть у месенджер

Комплексна приправа "Салямі Ландіегер" збалансований склад спецій, прянощів і функціональних добавок для виготовлення сиров'ялених, напівкопчених, напівсухих ковбасок відповідно до традицій Південної Німеччини, Австрії, Швейцарії та Ельзасу.

Комплексна приправа "Салямі Ландіегер"

Комплексна приправа "Салямі Ландіегер" смако-ароматична добавка для виготовлення в домашніх умовах відомих прямокутних австрійсько-німецько-швейцарських напівсухих ковбасок Ландіегер. В Ельзасі, в ужитку їх називають "жандармами".

Батьківщиною походження ковбасок Ландіегер вважається німецька історична область Алеманнія (назва місця походить від древнегерманского племені алеманнов), де вони були вперше виготовлені на початку 19 століття. Являють собою спарені невеликої довжини (до 17 см) ковбаски з прямокутним зрізом. Цей вид ковбасок була важливим джерелом їжі у мисливців і польових робітників, які вимушено перебували далеко від дому. Тепер ця ковбаска дуже популярна не тільки серед туристів в якості вуличної закуски, а й у місцевого населення на пікніках. Вони відмінно втамовують голод з шматком свіжого білого хліба або прохолодним оксамитовим пивом.

Для виробництва ковбасок Ландіегер зазвичай використовують м'ясо пісної яловичини 2/3 частини з додаванням 1/3 частини бекону свинини. М'ясо і бекон подрібнюють за допомогою м'ясорубки через решітку 3 - 4 мм, додають нітритну сіль, спеції і добре вимішують. Після наповнення ковбасної оболонки, готові ковбаски укладають пліч-о-пліч у квадратний ковбасний прес. Під пресом їх витримують до п'яти днів. У цей час відбуваються різні хімічні процеси, зокрема кольороутворення під дією нитритной солі, що надає фаршу типовий темно-червоний колір. Після повного почервоніння ковбаски коптять холодним димом від одного до п'яти днів при температурі від 20 до 25 градусів. В сучасних умовах, для прискореного дозрівання ковбасок Ландіегер, додають стартові культури.

До складу комплексної приправи "Салямі Ландіегер" входять ретельно підібрані спеції, прянощі та харчові добавки, що додають ковбасному фаршу неповторний смак та аромат притаманний лише традиційним ковбасок Ландіегер. Для отримання найбільш кращої якості дозрівання і ферментації в фарш рекомендується додати стартові культури PrestoSTART (Престостарт)

Склад: прянощі та спеції (екстракт чорного перцю, коріандр і кмин), регулятор кислотності, моносахара, підсилювач смаку та аромату, антиокислювач. Смако-ароматична добавка "Салямі Ландіегер" не містить ГМО продукти та барвники.

Норма витрат: 8 г на 1 кг фаршу.

Комплексна приправа "Салямі Ландіегер", виготовлена швейцарською фірмою Могунція (Moguntia), яка спеціалізується на виробництві натуральних харчових добавок і сумішей для харчової промисловості, австрійським підрозділом в м Кірбіхль.

Характеристики

Норма витрати: 8 г на 1 кг фаршу. Смако-ароматичну приправу "Салямі Ландіегер" додають в фарш разом з нитритною сіллю перед змішуванням. Після внесення фарш ретельно перемішати

Основні характеристики:

Склад: прянощі (екстракт чорного перцю, коріандр і кмин), регулятор кислотності, моноцукри, підсилювач смаку та аромату, антиокислювач. Не містить ГМО продукти та барвники.

Зовнішній вигляд: порошкоподібна маса кремового кольору з вкрапленнями спецій та пряностей.

Смак: пряний гіркуватий смак з легким ароматом коріандру, властивий рецептурному складу компонентів суміші, без сторонніх запаху і присмаку.

Запах: приємний і м'який, властивий натуральним прянощам.

Вага упаковки: 20, 50 и 100 г.

Умови зберігання: в щільно закритій упаковці при температурі 5 - 30°С і відносної вологості повітря не більше 75%, виключаючи попадання прямих сонячних променів.

Термін зберігання: 24 місяці.

Виробник: австрійський підрозділ швейцарської фірми Могунція (Moguntia) в м Кірбіхль.

Способи оплати

Оплата готівкою

В офісі інтернет-магазину «Ковбасна справа» за адресою: м Дніпро, пр. О.Поля, 28а. Попередньо узгодивши час візиту.

Безготівковий платіж

Оплата шляхом переказу грошових коштів на банківську карту. При цьому способі оплати можлива послуга безкоштовної доставки. Детальніше в розділі Оплата.

Післяплата (Накладений платіж)

Оплата після доставки та отримання товару в зазначеному вами відділенні «Нова Пошта» та «Укрпошта». Вартість доставки згідно тарифам оператора. Не забувайте, що при виборі оплати "Накладений платіж", ваш товар додатково здорожчує ще на суму послуги зворотного пересилання грошей 20 грн + 2% від вартості замовлення.

Безкоштовної доставки при накладеному платежі немає.

Способи доставки

«Нова Пошта» та «Укрпошта»

Доставка по Україні здійснюється кур'єрськими службами «Нова Пошта» та «Укрпошта» за діючими тарифами та правилами.

Самовивіз з магазину

У місті Дніпро є можливість самовивозу за адресою пр. О.Поля 28а. Час та дату обов'язково узгоджуйте з менеджером.

Більш докладно про доставку товарів можна ознайомитися в розділі Доставка.

Відгуки: Комплексна приправа "Салямі Ландіегер"

На жаль, до цього товару ще не залишили відгуків!
Залишити відгук
Будемо раді отримати Ваш відгук
Чому обирають «Ковбасну справу»?
Декілька головних переваг нашого інтернет - магазину
Широкий асортимент
Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для виготовлення ковбасних виробів в домашніх умовах

Высокое качество
Висока якість

Пропонуємо тільки якісні продукти від кращих українських та європейських виробників

Доступные цены
Доступні ціни

Оптимальне співвідношення ціна / кількість / якість - головна риса асортименту нашого магазину

Доставка по Украине
Доставка по Україні

Доставка замовлень по Україні «Новою поштою», Укрпоштою або самовивіз у Дніпрі!