Паприка червона мелена (порошок)

Спеції, прянощі та трави
Артикул: 1729 Наявність: Товар в наявності Бренд: Ковбасна Справа Відгуки (0) / Спеції, прянощі та трави
  • Оберіть фасування:
Замовити у Viber Замовити у Telegram

Доставка по УкраїніОформляйте замовлення на сайті та отримайте у найближчому відділенні

Найкраща цінаНайкраще співвідношення ціна / кількість / якість, постійні знижки та акції

Вигідні умовиВигідні умови оплати та доставки, сплачуй онлайн та забирай в магазині

Консультація менеджера

Напишіть у месенджер

Паприка оригінальна спеція, вона додає сплеск кольору і аромату, вважається однією з найбільш універсальних спецій в кулінарії. Незамінна в виготовленні деяких східно-європейських видів ковбас, особливо угорських.

Паприка універсальна спеція

Коли справа доходить до вибору спецій для чергової страви, не забувайте, що паприка універсальна. Універсальність цього яскравого червоно-червоного кольору порошку робить його чимось на зразок чудо-спеції. Її можна використовувати, щоб приправити страву, прикрасити блюдо та тарілку, використовувати як натуральний барвник до різних продуктів. За допомогою паприки навіть можна пофарбувати тканину!

Перці з яких виготовляють паприки не є корінними для Європи - спеція була серед скарбів, зібраних Христофором Колумбом в його експедиціях навколо південної Мексики, Центральної Америки і Антильських островів в 15 столітті.

Спочатку багаті люди вирощували цю рослину в декоративних цілях, але в подальшому поступово вони переконалися в кулінарної цінності цих перцевих рослин.

Паприка завжди виготовляється з перцю, який висушується, потім подрібнюється в порошок. Від виду використовуваного перцю може сильно варіюватися смакові і ароматичні властивості паприки.

Паприка широко використовується при приготуванні страв з яловичини та свинини, згадаємо хоча б знаменитий угорський гуляш. Незамінна паприка при виготовленні деяких угорських і багатьох східно-європейських ковбас. В Іспанії вона використовується не тільки в рисових блюдах, а й в багатьох інших. Паприка чудова в макаронних виробах, яєчних блюдах, в супах та рагу.

Можливо, найдивовижніша річ щодо паприці полягає в тому, що її можна комбінувати з молодим гострим перцем. Це особливо корисно при приготуванні їжі для людей, які не можуть терпіти багато гострого жару. Або, коли ви хочете, щоб ваше блюдо як і раніше мало червонуватий відтінок, але не гостроту. Все, що вам потрібно зробити, це замінити відсоток гострого перцю солодкою паприкою.

Факти щодо паприці:

Порошок паприки отримують шляхом подрібнення сухих, насичених червоних стручків папрікового перцю (Capsicum annum L. - ботанічна назва).

Хоча паприка є символом угорської кухні, рослина була завезена в країну турками тільки в 16-17 століттях.

Гострота паприки коливається від солодкого до злегка пекучого і дуже пекущаяся, в залежності від типу перцю, який був измель в порошок.

Колір паприки варіюється від світлого до яскраво-червоного кольору. Є порошки паприки з коричневим кольором. Зауважте, що найяскравіша червона паприка - найгостріша! Помаранчева паприка змусить вас плакати!

Гострота викликана капсаїцином, хімічною речовиною, яка екстрагується з рослин паприки для використання в фармацевтичному виробництві.

Кулінарія з паприкою:

Щоб максимально витягти яскравий смак та аромат паприки, її необхідно додати в гаряче масло або жир. Але зверніть увагу, паприку можна легко спалити через цукру який міститься у ній. Надмірно нагріта паприка матиме прогірклий смак і зіпсує все блюдо.

Щоб бути не допустити цього, нагрів масло в каструлі зніміть її з вогню і постійно помішуючи додайте паприку. Швидко додайте м'ясо або овочі (картоплю, гриби і т. Д.), Трохи води або іншої рідини (вона може варіюватися від рецепта до рецепту) для зниження температури. Тепер ви можете повернути каструлю на вогонь і продовжити приготування відповідно до рецепту.

Зберігання паприки

Тримайте порошок паприки в прохолодному та темному місці

Способи оплати

Оплата готівкою

В офісі інтернет-магазину «Ковбасна справа» за адресою: м Дніпро, пр. О.Поля, 28а. Попередньо узгодивши час візиту.

Безготівковий платіж

Оплата шляхом переказу грошових коштів на банківську карту. При цьому способі оплати можлива послуга безкоштовної доставки. Детальніше в розділі Оплата.

Післяплата (Накладений платіж)

Оплата після доставки та отримання товару в зазначеному вами відділенні «Нова Пошта» та «Укрпошта». Вартість доставки згідно тарифам оператора. Не забувайте, що при виборі оплати "Накладений платіж", ваш товар додатково здорожчує ще на суму послуги зворотного пересилання грошей 20 грн + 2% від вартості замовлення.

Безкоштовної доставки при накладеному платежі немає.

Способи доставки

«Нова Пошта» та «Укрпошта»

Доставка по Україні здійснюється кур'єрськими службами «Нова Пошта» та «Укрпошта» за діючими тарифами та правилами.

Самовивіз з магазину

У місті Дніпро є можливість самовивозу за адресою пр. О.Поля 28а. Час та дату обов'язково узгоджуйте з менеджером.

Більш докладно про доставку товарів можна ознайомитися в розділі Доставка.

Відгуки: Паприка червона мелена (порошок)

На жаль, до цього товару ще не залишили відгуків!
Залишити відгук
Будемо раді отримати Ваш відгук
Чому обирають «Ковбасну справу»?
Декілька головних переваг нашого інтернет - магазину
Широкий асортимент
Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для виготовлення ковбасних виробів в домашніх умовах

Высокое качество
Висока якість

Пропонуємо тільки якісні продукти від кращих українських та європейських виробників

Доступные цены
Доступні ціни

Оптимальне співвідношення ціна / кількість / якість - головна риса асортименту нашого магазину

Доставка по Украине
Доставка по Україні

Доставка замовлень по Україні «Новою поштою», Укрпоштою або самовивіз у Дніпрі!