Паприка копчена Піментон (Pimenton) Іспанія

Спеції, прянощі та трави
Артикул: 1745 Наявність: Товар в наявності Бренд: Ковбасна Справа Відгуки (0) / Спеції, прянощі та трави
  • Оберіть фасування:
Замовити у Viber Замовити у Telegram

Доставка по УкраїніОформляйте замовлення на сайті та отримайте у найближчому відділенні

Найкраща цінаНайкраще співвідношення ціна / кількість / якість, постійні знижки та акції

Вигідні умовиВигідні умови оплати та доставки, сплачуй онлайн та забирай в магазині

Консультація менеджера

Напишіть у месенджер

Паприка копчена (Піментон) найпопулярніша спеція іспанської кухні. Володіє легким димним ароматом, передає неповторний запах багаття, приємним багатогранним солодкуватим смаком та чудовим кольором.

Паприка копчена (Піментон) - "Червоне золото" Іспанії

Паприка копчена мелена на історичній батьківщині, в Іспанії, зветься Pimenton (Піментон). Ця спеція унікална. І не варто її ототожнювати з "далеким родичем" угорської паприкою, яка використовується для готування східно-європейських страв. У автентичної іспанської кухні копченої паприці (Піментон) не існує заміни.

Історичний початок копченої паприки:

Сорти перцю Pimiento були завезені Христофором Колумбом по завершенні своєї другої подорожі до Америки та були подаровані іспанським монархам Фердинанду і Ізабеллі в монастирі Гуадалупе. Вони були вражені смаком та ароматом цього сорту перцю з Нового світу. В подальшому монахи культивували його і незабаром сорти перців поширилися по всьому Естремадурі (провінція в Іспанії). Але тільки в 17 столітті цей перець після особливої обробки був подрібнений в порошок і почав своє загальне проникнення в іспанську кухню.

Факти о копченої паприці:

Найкращий порошок копченої паприки в Іспанії роблять в Ла-Віра, в районі монастирського саду на родючих алювіальних грунтах навколо річки Тіетар, де досить м'який клімат та рясні дощі Тут фермери вирощують різні сорти роду паприки Capiscum annum, що мають різну ступінь гостроти.

Збір урожаю починається восени, коли цілі родини виходять в поле, щоб зібрати перець та помістити його в спеціальні споруди, де вони сушаться з обкурюванням димом дубового дерева. Дерева повинно бути приблизно в п'ять разів більше кількості паприки, яку потрібно отримати. Ніяка інша деревина, для отримання оригінальної копченої паприки, не може використовуватися, так як Pimentоn повинен мати свій типовий аромат та смак. Фермер кожен день повинен ходити в куряільню протягом двох тижнів, щоб в ручну перекладати кожен шар перцю.

Нарешті, перець нарезается та подрібнюється. Жорнова подрібнювача повинні обертатися дуже повільно, так як тепло від тертя впливає на колір та аромат.

Копчена паприка Піментон ппроізводітся в трьох варіантах: солодка і м'яка (dulce); середня лекго пекуча (agridulce) та пекучиа (пікантна). Смак і аромат зазвичай триматися протягом двох років.

Кулінарія з копченою паприкою:

Дорогоцінний порошок копченої паприки незамінний для багатьох видів іспанської ковбаси, таких як ковбаса чорізо, свиняча корейка, різних страв з риби і морепродуктів. Вона додає абсолютно досконалий смак і автентичність. Піментон добре розчиняється в маслі і жирах. Застосовується в стравах з картоплі, рису, капусти і інших овочів. Дуже добре підходить до різних салатів і навіть простим стравам з яєць. Чудово відчувається смак грінок з сиром при посипанні копченою паприкою. Але самий основний напрямок застосування копченої паприки - виробництво ковбас.

Зберігання копченої паприки

Що б довше зберегти приємний аромат і смак копченої паприки, тримайте її в прохолодному і темному місці, в щільно закритій упаковці

Способи оплати

Оплата готівкою

В офісі інтернет-магазину «Ковбасна справа» за адресою: м Дніпро, пр. О.Поля, 28а. Попередньо узгодивши час візиту.

Безготівковий платіж

Оплата шляхом переказу грошових коштів на банківську карту. При цьому способі оплати можлива послуга безкоштовної доставки. Детальніше в розділі Оплата.

Післяплата (Накладений платіж)

Оплата після доставки та отримання товару в зазначеному вами відділенні «Нова Пошта» та «Укрпошта». Вартість доставки згідно тарифам оператора. Не забувайте, що при виборі оплати "Накладений платіж", ваш товар додатково здорожчує ще на суму послуги зворотного пересилання грошей 20 грн + 2% від вартості замовлення.

Безкоштовної доставки при накладеному платежі немає.

Способи доставки

«Нова Пошта» та «Укрпошта»

Доставка по Україні здійснюється кур'єрськими службами «Нова Пошта» та «Укрпошта» за діючими тарифами та правилами.

Самовивіз з магазину

У місті Дніпро є можливість самовивозу за адресою пр. О.Поля 28а. Час та дату обов'язково узгоджуйте з менеджером.

Більш докладно про доставку товарів можна ознайомитися в розділі Доставка.

Відгуки: Паприка копчена Піментон (Pimenton) Іспанія

На жаль, до цього товару ще не залишили відгуків!
Залишити відгук
Будемо раді отримати Ваш відгук
Чому обирають «Ковбасну справу»?
Декілька головних переваг нашого інтернет - магазину
Широкий асортимент
Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для виготовлення ковбасних виробів в домашніх умовах

Высокое качество
Висока якість

Пропонуємо тільки якісні продукти від кращих українських та європейських виробників

Доступные цены
Доступні ціни

Оптимальне співвідношення ціна / кількість / якість - головна риса асортименту нашого магазину

Доставка по Украине
Доставка по Україні

Доставка замовлень по Україні «Новою поштою», Укрпоштою або самовивіз у Дніпрі!