Справжня шинка у шинковиці Biowin

Даний рецепт розрахований на шинковарку Biowin об'ємом 3,0 л (2,1 кг). Для шинковарок Biowin 1,5 л (1,1 кг) зробіть перерахунок.

Інгредієнти:

При використанні готових смако-ароматичних сумішей додається тільки Нітритна сіль відповідно до ваги використовуваного м'яса. Кількість внесення готових смако-ароматичних сумішей для кожної суміші індивідуально і рекомендовано виробником.

Обладнання:

  • Шинковарка Biowin 3,0 кг;
  • М'ясорубка;
  • Миска для вимішування фаршу;
  • Термометр механічний (для визначення температури всередині шинки);
  • Термометр цифровий (для контролю температури води);
  • Пластиковый пакет для шинковарки BIOWIN 3,0 кг;
  • Каструля для воды;
  • Підставка під шинковарку

Процес

М'ясо розділіть на дві частини - 40% перекручуємо на фарш, інші 60% режим на дрібні шматочки 1 - 2 см.

З'єднуємо всі інгредієнти разом. Отриманий фарш ретельно перемішуємо протягом 15 - 20 хв (До появи волокон і гарної в'язкості, прилипання фаршу до рук). Добре вимішаний фарш кладемо в холодильник на 12 -48 годин.

На наступний день або добу фаршем наповнюємо пластиковий пакет Biowin, попередньо помістивши його в корпус шинковарки. Залиште 1,0 - 1,5 см, від верхньої кромки вшинковарки, незаповненою (для пружини). Закрийте кришку ветчінніци і вставте механічний термометр в спеціальне посадкове місце. На дно варочної каструлі обов'язково покладіть підставку, що б шинковарка не торкалася безпосередньо дна каструлі. Наберіть води до передбачуваного рівня фаршу (1,0 - 1,5 см від верху шинковарки). Для контролю температури води, за допомогою нескладного пристосування, розмістіть цифровий термометр на краю каструлі.

Перший етап - отеплення. Нагрійте воду в каструлі і витримайте шинковарку протягом 40 - 50 хв при температурі води 50°С

Другий етап - варіння. Після отепленія підійміть температуру води до 80°С і намагайтеся тримати її в межах не менш 74 і не більше 80°С. Готовність шинки визначаєте після досягнення температури 69°С на механічному термометрі, встановленому в ветчінніцу.

Третій етап - охолоджування. Після досягнення температури готовності (69°С) вийміть ветчінніцу з води, злийте бульйон, який утворився, нахиливши корпус і намагайтеся максимально швидко охолодити, бажано в крижаній воді (хв 30 - 50), потім помістіть її, не розбираючи, в холодильник на 8 - 12 годин. Результат порадує і вас і вашу родину.

Чому обирають «Ковбасну справу»?
Декілька головних переваг нашого інтернет - магазину
Широкий асортимент
Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для виготовлення ковбасних виробів в домашніх умовах

Высокое качество
Висока якість

Пропонуємо тільки якісні продукти від кращих українських та європейських виробників

Доступные цены
Доступні ціни

Оптимальне співвідношення ціна / кількість / якість - головна риса асортименту нашого магазину

Доставка по Украине
Доставка по Україні

Доставка замовлень по Україні «Новою поштою», Укрпоштою або самовивіз у Дніпрі!