Справжня шинка в шинковарке Biowin

Даний рецепт розрахований на шинковарку Biowin об'ємом 3,0 л (2,1 кг). Для шинковарок Biowin 1,5 л (1,1 кг) зробіть перерахунок.

Інгредієнти:

  • Свинина 2,100 кг (можна взяти частину яловичини);
  • Сіль нітритна 15 г/кг - 32 г;
  • Цукор 1 ч.л;
  • Часник 1 або 1/2 зубчика
  • Перець чорний мелений 1,5 ч.л неповні;
  • Хмелі-сунелі - 1 ч.л неповна;
  • Мускатний горіх 0,5 ч.л;
  • Вода 10% - 210 мл

При використанні готових смако-ароматичних сумішей додається тільки Нітритна сіль відповідно до ваги використовуваного м'яса. Кількість внесення готових смако-ароматичних сумішей для кожної суміші індивідуально і рекомендовано виробником.

Обладнання:

  • ВШинковарка Biowin 3,0 кг;
  • М'ясорубка;
  • Миска для вимішування фаршу;
  • Термометр механічний (для визначення температури всередині шинки);
  • Термометр цифровий (для контролю температури води);
  • Пластиковый пакет для шинковарки BIOWIN 3,0 кг;
  • Каструля для воды;
  • Підставка під шинковарку

Процес

М'ясо розділіть на дві частини - 40% перекручуємо на фарш, інші 60% режим на дрібні шматочки 1 - 2 см.

З'єднуємо всі інгредієнти разом. Отриманий фарш ретельно перемішуємо протягом 15 - 20 хв (До появи волокон і гарної в'язкості, прилипання фаршу до рук). Добре вимішаний фарш кладемо в холодильник на 12 -48 годин.

На наступний день або добу фаршем наповнюємо пластиковий пакет Biowin, попередньо помістивши його в корпус шинковарки. Залиште 1,0 - 1,5 см, від верхньої кромки вшинковарки, незаповненою (для пружини). Закрийте кришку ветчінніци і вставте механічний термометр в спеціальне посадкове місце. На дно варочної каструлі обов'язково покладіть підставку, що б шинковарка не торкалася безпосередньо дна каструлі. Наберіть води до передбачуваного рівня фаршу (1,0 - 1,5 см від верху шинковарки). Для контролю температури води, за допомогою нескладного пристосування, розмістіть цифровий термометр на краю каструлі.

Перший етап - отеплення. Нагрійте воду в каструлі і витримайте шинковарку протягом 40 - 50 хв при температурі води 50°С

Другий етап - варіння. Після отепленія підійміть температуру води до 80°С і намагайтеся тримати її в межах не менш 74 і не більше 80°С. Готовність шинки визначаєте після досягнення температури 69°С на механічному термометрі, встановленому в ветчінніцу.

Третій етап - охолоджування. Після досягнення температури готовності (69°С) вийміть ветчінніцу з води, злийте бульйон, який утворився, нахиливши корпус і намагайтеся максимально швидко охолодити, бажано в крижаній воді (хв 30 - 50), потім помістіть її, не розбираючи, в холодильник на 8 - 12 годин. Результат порадує і вас і вашу родину.

Виникли питання?
Зв'яжіться з нами, ми відповімо на всі ваші запитання!
Контактна інформація
Офіс: м. Дніпро, пр. О. Поля, 28а
Контактний телефон:
тел. +38 (050) 264-55-33
тел. +38 (067) 640-44-48
info@kovbasnasprava.com.ua
Ви можете залишити заявку на зворотний дзвінок, і ми Вам зателефонуємо!
Передзвоніть мені Передзвоніть мені
Головні переваги «Ковбасна справа»
Декілька головних переваг нашого інтернет - магазину
Широкий асортимент
Широкий асортимент

На сайті представлено широкий асортимент матеріалів та обладнання для виготовлення ковбасних виробів в домашніх умовах, які додадуть Вам упевненість та індивідуальність.

Высокое качество
Висока якість

Ми пропонуємо тільки безпечні та якісні продукти від кращих українських та європейських виробників. Ви залишитеся задоволені товаром та високою якістю обслуговування.

Доступные цены
Доступні ціни

Оптимальне співвідношення ціна / кількість / якість - головна відмітна риса асортименту нашого магазину. Вигідні придбання, знижки постійним покупцям та періодичні акції

Доставка по Украине
Доставка по Україні

Товар відправляється в усі регіони України. Постійно діюча акція: при покупці на суму понад 1000 грн ми оплатимо доставку до найближчого відділення Нової пошти! (див. умови)

Підпишись! Новинки, знижки, пропозиції!
Підпишись на нашу розсилку будь в курсі всіх новин і акцій!